Kapcsolat

Nyitva tartás: hétfő - péntek: 09.00 - 17.00. 

 

Patinás Lámpa kft 

1062 Budapest, Bajza u. 62.
Tel/Fax:36 1 312-6232
Mobil: 06 20 548 3807
E-mail: patinas7@patinas.hu

Nyitva tartás: hétfő - péntek: 09.00 - 17.00. (kérjük, egyeztessen időpontot)

Cégjegyzékszám: 01-09-691912 - Adószám:12546121-2-42
 
Üzemi szabadság miatt december 20 - január 8. között zárva tartunk.
 
Kérjük, hogy megrendeléshez, árajánlatkéréshez a honlapunkon található űrlapot használja!
 

Tisztelt Ügyfeleink,

Cégünk klasszikus, szecessziós, és art deco stílusú lámpákat és kiegészítő termékeket gyárt.Tekintettel arra,hogy termékeinket az Önök igényeihez igazodva készítjük el, kizárólag rendelésre dolgozunk.Ez azt jelenti,hogy raktárkészletünk nincsen.A modelljeink nagy részét ( a teljes készlet kb. 70% -a) megnézhetik Budapesten, a Bajza utcai bemutatótermünkben. Itt teljeskörű tájékoztatást kapnak a termékeinkről.Amennyiben Ön már az előzetes internetes tájékoztatás alapján tudja,hogy melyik modell érdekli, kérjük,hogy (főleg nem fővárosi érdeklődő esetén) telefon vagy e-mail útján tájékozódjon, hogy az adott termék a bemutatóteremben van-e. Előfordul, hogy bemutatásra kiszállítunk 1-1 lámpát, és nem szeretnénk, ha Ön feleslegesen fáradna hozzánk.Amennyiben még csak „tapogatózik" kérjük, egyeztessen időpontot ( Greizer Erzsébet ) kollégánkkal, hogy igény esetén csak Önnel tudjon foglalkozni.

Amennyiben Ön pótbura után érdeklődik kérjük, szintúgy érdeklődjön, mert buráink felfogatása hagyományos (3 pici rézcsavarral rögzülnek a buratartóhoz ) és más szerkezetű, főleg újabb lámpákhoz nem passzolnak. Burák ára 7.000 – 36.000 HUF/db között mozog nagyságtól függően.

Rendelni személyesen üzletünkben vagy a fenti űrlap kitöltésével tud.

Gyártási idő: kb. 6 hét, a rendelés mennyiségétől függően.Fizetni kizárólag személyesen készpénzzel vagy átutalással tud.Bankkártyás fizetésre nincsen lehetőség.Rendeléskor 50% előleget kérünk, lámpák elkészülte után, elhozatal vagy elszállítás előtt a hátralékot rendezni kell.

Amennyiben Ön a legyártott lámpát mégsem szeretné átvenni,abban az esetben cégünk a lámpa gyártásának elindításához szükséges előleget megtartja.

Kérésre, felár ellenében házhoz szállítjuk az általunk megbízott fuvarozó céggel; a biztonságos csomagolás és a szállítás költsége a vevőt terheli.

Állunk szíves rendelkezésükre Budapesten, a Bajza utcai szalonunkban!

Patinás Lámpa Kft.

 


Milyen típusú lámpát keres?

Kiválasztott termékek listája